fbpx

Roll & Release

Triggerpoints og Yin – Fra Fødder Til Lænd

med Pernille Ramm

Søndag d. 13. november 2022 kl.13.00-15.30

 

Pernille Ramm guider dig gennem denne dejlige workshop, hvor vi kombinerer triggerbold-arbejde med yin yoga stræk.

Når vi ruller løsner vi op for triggerpoints og spændinger, og når vi strækker efterfølgende, skaber vi endnu bedre grobund for plads og flow til bindevæv og muskler. En skøn, skøn praksis alle kan have glæde af.

Du får en grundig introduktion til triggerpoints, mens vi arbejder os op gennem underkroppen fra fødder til lænd/nedre ryg. Du lærer forskellige teknikker til at bruge boldene, og prøver at arbejde med én og 2 bolde samtidig.

Undervejs får du også viden om musklerne og triggerpoints, om et triggerpoints refleks-smerter. Måske skyldes dine problemer et sted i kroppen, et triggerpoint et helt andet sted i kroppen.

Har du spændte og stramme haser, ømme lægmuskler, problemer med iskias? Har du lændesmerter? Så er denne eftermiddag noget for dig.

Alle teknikker kan modereres og udvides efter behov, uanset hvad din baggrund og eventuelle problematik er kan du være med. Der vil være tid til individuelle spørgsmål og leg med hvad der er godt for lige præcist dig.

Alle kan deltage på denne workshop.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du er velkommen til at tage eget udstyr med eller du kan låne i studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte og to klodser. Medbring desuden vand.

Bolde udlånes af studiet.

HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.